“Mijn ganse carrière bij Club blijven? Als het is zoals dit jaar, zeker en vast!”

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

21 mei 2018 10:40 - Het is voor heel wat spelers van Club Brugge een speciaal seizoen geworden, en dat niet alleen omwille van de vijftiende landstitel. Timmy Simons nam afscheid, Ruud Vormer won de Gouden Schoen, Hans Vanaken werd Profvoetballer van het Jaar, Anthony Limbombe kreeg de Ebbenhouten Schoen en Wesley Moraes werd Rookie van het Jaar.

Ook Brandon Mechele zette een opmerkelijke prestatie neer. Hij miste immers geen seconde in de competitie. “Eindelijk word ik door de fans, de media en de volgers van het Belgische voetbal geapprecieerd en dat doet wel wat met mij. Ik heb getoond dat ik mijn steentje kan bijdragen en dat Club ook met mij resultaten kan behalen. Ik heb bewezen dat ik het ook kan en hoop volgend jaar hetzelfde te doen”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

In tegenstelling tot de voorgaande namen is er bij Mechele echter hoegenaamd geen sprake van een transfer. “Of ik mijn ganse carrière bij Club zou willen blijven? Waarom niet? Als het is zoals dit jaar, zeker en vast. Als je alles speelt en belangrijk kan zijn voor je club, zie ik niet in waarom je moet veranderen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.