Mitrovic krijgt uitstekend nieuws van Kroatische bondscoach

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

21 mei 2018 14:15 - Matej Mitrovic kwam in januari op huurbasis over van Besiktas en de Kroatische centrale verdediger wist snel een basisplaats af te dwingen bij Club. Op het einde van het seizoen belandde hij wel op de bank nadat hij eerst zelf geblesseerd raakte en Poulain bij zijn afwezigheid goed speelde, maar desondanks maakte Mitrovic wel een uitstekende indruk.

Dat bleek ook voldoende om de Kroatische bondscoach te overtuigen, want die nam Mitrovic een week geleden op in zijn 32-koppige voorselectie voor het WK. En nu krijgt onze verdediger weer goed nieuws. De selectie werd immers teruggebracht tot 24 namen, maar Mitrovic is er nog altijd bij. Hij komt dus stilaan wel heel dicht bij een ticket naar Rusland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.