‘Na betalen VAR was budget voor damesploeg RSCA op’

Marc Coucke (KV Oostende)

09 mei 2018 14:41 - Consternatie alom vandaag bij Anderlecht, want daar raakte bekend dat voorzitter Marc Coucke overweegt om de damesploeg, die nog maar net de Belgische landstitel binnenhaalde, op te doeken. Het nieuws komt als een totale verrassing. 

“Ze hebben het ons gisterenavond verteld. Ze hebben geen echte reden gegeven. Deze namiddag zullen we wel opnieuw samenzitten. Dit is totaal respectloos voor ons en voor het vrouwenvoetbal in het algemeen. We hebben dit jaar zo hard gewerkt voor die titel en nu hebben we niets. We kunnen geen Champions League spelen. Ze spelen met onze voeten. Ik ben echt kwaad”, zegt speelster Aline Zeler aan Sporza.

Door het nieuws ontstond de nodige nervositeit binnen de club en voorzitter Marc Coucke zag zich genoodzaakt om enigszins terug te komen op de beslissing. Hij stuurde dan ook onderstaande tweet de wereld in.

Op de Facebookpagina Minsterie van Sport speelden ze handig in op het nieuws over de RSCA-dames.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.