‘Net als Diaby in Anderlecht stond Teo hier millimeter buitenspel’

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

06 mei 2018 16:55 - Club Brugge heeft vanmiddag de topper in eigen huis tegen Anderlecht met 1-2 verloren. Jammer genoeg was er opnieuw een heel twijfelachtige rol voor de videoref weggelegd. 

In de eerste helft was het duidelijk strafschop op Vanaken na een fout van Gerkens, maar de VAR kwam niet tussen. Vlak voor de rust kreeg Club wel een elfmeter voor hands van Sa, maar deze keer greep de VAR wel in en werd Blauw-zwart de strafschop ontnomen.

Na de pauze zorgde Teordorcyzk voor de 0-1, maar hij stond een millimeter buitenspel. In de heenwedstrijd werd een doelpunt van Diaby in Anderlecht om dezelfde reden wel afgekeurd. Morioka scoorde met het hoofd de 0-2 en Diaby milderde nog. In de toevoegde tijd ging Dennis tegen de grond in de zestien. De VAR bekeek de beelden, maar besloot dat ref Visser niet moest gaan kijken naar de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.