Nieuwe transfer Gedoz bewijst gelijk van Timmy Simons

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

17 mei 2018 14:27 - Timmy Simons gaf gisteren tijdens een interview nog aan dat Felipe Gedoz een typisch voorbeeld is van een beloftevolle speler die z’n talent vergooid heeft. De reden? Zijn onprofessionele levensstijl en vaak te individueel denken.

Na Club Brugge trok de ondertussen 24-jarige Gedoz naar Clube Atlético Paranaense in de Braziliaanse hoogste klasse. Daar moet hij na amper 5 speeldagen in zijn tweede seizoen alweer vertrekken. De eersteklasser gelooft niet meer in de flankspeler en hij wordt dan ook uitgeleend aan Goias in de tweede klasse om te herbronnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.