Onyekuru hard voor Vanhaezebrouck: “Hij is de enige reden dat ik vertrek”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

29 mei 2018 12:38 - Henry Onyekuru heeft de knoop definitief doorgehakt: ondanks een akkoord tussen Everton en Anderlecht voor een langere uitleenbeurt zal de Nigeriaan andere oorden opzoeken. Hij wijst daarvoor met de vinger naar trainer Hein Vanhaezebrouck. 

“Ik neem mijn tijd om een keuze te maken. Ik kan wel bevestigen dat Anderlecht met Everton een deal had over een tweede seizoen op uitleenbasis, maar de finale beslissing lag bij mij. Inmiddels is het zeker dat ik niet blijf”, vertelt Onyekuru in Het Laatste Nieuws.

“Pas op, aanvankelijk wilde ik wel bijtekenen. Alleen had de coach me de voorbije weken niet nodig. Op die manier heeft het geen zin, toch? Ik ga ergens heen waar ik wel respect krijg. In het buitenland.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.