Opnieuw goed nieuws voor Anderlecht in aanloop naar topper

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

03 mei 2018 08:52 - De Belgische voetbalwereld maakt zich op voor de clash van zondag tussen Club Brugge en Anderlecht. Als Blauw-zwart wint, kan de titel ons niet meer ontsnappen. 

Woensdag hoorden we al dat Hein Vanhaezebrouck voor de match op Jan Breydel opnieuw zal kunnen rekenen op Henry Onyekuru. De topschutter van vorig seizoen die overkwam van Eupen, viel vlak voor nieuwjaar uit met een zware knieblessure. De Nigeriaan speelde onlangs een uur mee met de beloften en komt in aanmerking voor een selectie zondag.

Vanuit Polen kreeg Hein Vanhaezebrouck nog goed nieuws te horen. Lukasz Teodorczyk zal op tijd terugkeren na het onverwachte overlijden van z’n broer en mee afreizen naar Brugge. “Ondanks de moeilijke momenten liet Lukasz het voetbal nooit los. Elke dag ging hij individueel trainen. Conditioneel bleef hij in het ritme. Anderlecht kan op hem rekenen”, zegt zijn manager Marcin Kubacki in Het Nieuwsblad.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.