Opstelling: “Op deze manier vangt Leko afwezigheid Diaby en Limbombe op”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

10 mei 2018 07:28 - Na de nederlaag van vorig weekend tegen Anderlecht aast Club Brugge op revanche, en die kan het beginnen nemen met een overwinning op het veld van Charleroi om 18u. Maar Ivan Leko moet wel puzzelen voor de trip naar Mambourg.

Zo zag hij Matej Mitrovic, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby met blessures afhaken. Zij vervoegen Kenneth Vermeer in de ziekenboeg. Mitrovic zat de laatste wedstrijden wel op de bank, maar Limbombe en vooral Diaby zijn in de play-offs nog altijd sleutelfiguren en zullen dus gemist worden.

Leko moet dus vervangers vinden voor hen. Op de linkerflank kiest onze coach net als tegen Anderlecht wellicht voor Krépin Diatta. Wie Diaby in de spits zal vervangen, valt nog af te wachten. Het Laatste Nieuws vermoedt dat Leko zal teruggrijpen naar Lior Refaelov, Het Nieuwsblad denkt dat Emmanuel Dennis nog eens een basisplaats zal krijgen.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Charleroi

Gabulov – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Diatta – Wesley en Refaelov/Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.