Oud-ref Gumienny duidt schuldige aan voor foute beslissingen VAR

Het doelpunt van Diaby wordt door de VAR afgekeurd vanwege buitenspel

07 mei 2018 12:16 - Club verloor zondagmiddag de topper tegen Anderlecht met 1-2, maar achteraf was er bijzonder veel te doen over de VAR. Jammer genoeg zag de videoref niet dat Blauw-zwart een strafschop verdiende na een fout op Vanaken en dat Teodorczyk buitenspel stond bij het openingsdoelpunt. 

“Eerder zag je dat de goal van Club Brugge op Anderlecht werd geannuleerd omwille van twee cm buitenspel en gisteren mocht Teodorczyk uit ongeveer dezelfde situatie scoren. Beide punten zijn de verantwoordelijkheid van scheidsrechtersbaas Verbist. Hij mag zichzelf afvragen of hij alles gedaan heeft om dit soort situaties te vermijden”, zegt oud-scheidsrechter Serge Gumienny in Het Nieuwsblad.

“De videoref die vorige week kritiek kreeg na Gent-Standard is in het verleden al eens op non-actief gezet. Dan vraag ik mij af wat het Referee Committee gedaan heeft om zijn niveau op te krikken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.