Oud-sterkhouder van Club pakt titel in het buitenland

Club-fans met sjaal (Club Brugge - Antwerp)

19 mei 2018 22:00 - Club speelt zondag zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen AA Gent en de fans zullen Timmy Simons en de 15de landstitel nog eens extra in de bloemetjes. Vandaag mocht een andere ex-Clubspeler vieren in het buitenland. 

Ryan Donk pakte de titel in Turkije met Galatasaray na een 0-1 zege tegen Göztepe op de slotdag. Daarmee eindigt Gala het seizoen na 34 speeldagen met 75 punten en dat zijn er 3 meer dan concurrenten Fenerbahçe en Basaksehir. Het enige doelpunt werd gescoord door Gomis op strafschop in de 66ste minuut, maar ook een gelijkspel zou voldoende geweest zijn voor de titel.

Oud-Clubverdediger Donk speelde de hele match als verdedigende middenvelder. Ook Jason Denayer stond in de basis en maakte de match vol. Donk speelde van 2009 tot 2013 voor Blauw-zwart waarna hij richting Kasimpasa in Turkije trok.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.