‘Preud’homme neemt ook assistent van Club mee naar Standard’

Michel Preud'homme met brede glimlach

21 mei 2018 06:42 - Na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Charleroi zondagavond kondigde Ricardo Sa Pinto aan dat hij volgend seizoen niet langer trainer zal zijn van Standard. De Portugees moet plaats ruimen en dat betekent dat niets nog een terugkeer van Michel Preud’homme in de weg staat.

De ex-trainer van Club Brugge gaf enkele weken geleden al aan dat hij na zijn sabbatjaar staat te popelen om weer aan de slag te gaan en flirtte bovendien openlijk met Standard. Nu krijgt hij dus zijn zin en Het Laatste Nieuws weet zelfs al hoe zijn staf eruit zal zien.

De krant weet dat MPH ook een assistent van Club zal meenemen naar Luik. Renaat Philippaerts gaat namelijk als physical coach aan de slag bij de Rouches. Verder plukt Preud’homme bij Anderlecht Emilio Ferrera (T2) en Patrick Asselman (video-analist) weg, terwijl er met Vedran Runje (Antwerp) onderhandeld wordt om keeperstrainer te worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.