Refs komen met bizarre conclusie na Club-Anderlecht: “4 op 5 fases juist beoordeeld”

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

10 mei 2018 08:56 - Club Brugge verloor zondag voor het eerst in bijna drie jaar nog eens een thuiswedstrijd, want Anderlecht kwam met 1-2 winnen op Jan Breydel. De VAR speelde daarbij een hoofdrol met enkele dubieuze beslissingen in het voordeel van de bezoekers.

De kritiek was de voorbije dagen dan ook enorm, maar de KBVB komt nu met een opmerkelijk statement. “We hebben zelfs uitzonderlijk het initiatief genomen om de 5 omstreden fases uit Club-Anderlecht op te sturen naar het IFAB, het orgaan dat verantwoordelijk is voor de spelregels”, legt scheidsrechtersbaas Johan Verbist uit.

“Uit hun feedback blijkt nu dat 4 van de 5 fases correct werden beoordeeld. De enige fase waar twijfel over bestaat, is de goal van Teodorczyk. Daar had de VAR de scheidsrechter moeten aansporen om te beelden te bekijken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.