Route spelers Club in 2 open bussen is bekend

17 mei 2018 10:45 - Daags na de laatste competitiewedstrijd in Play-Off 1 tegen AA Gent zal Club Brugge officieel gehuldigd worden als nieuwe landskampioen 2017-2018 in de Belgische Jupiler Pro League. Het stadsbestuur heeft meer info vrijgegeven over de festiviteiten. 

Op Pinkstermaandag 21 mei start de viering vanaf 14u30 op de Grote Markt van Brugge met een dj-set en enkele muziekgroepen. Om 15u vertrekken aan het Jan Breydelstadion 2 open bussen met de spelers en delegatie van Blauw-zwart. Die zal rond 15u45 aan ’t Zand zijn om dan door de binnenstad, via de Zuidzandstraat en Steenstraat omstreeks 16u ook te arriveren op de Grote Markt.

Het einde is voorzien om 18u als de drankstands zullen sluiten. Twee jaar geleden zakten voor deze viering 35.000 man af naar de Brugse binnenstad. “Het kan misschien wat minder zijn omdat het de tweede titel is op korte tijd, maar we zijn er in ieder geval wel klaar voor”, zegt burgemeester Renaat Landuyt in Het Nieuwsblad. “Het is zelfs niet uitgesloten dat de Platse opnieuw afgesloten zal moeten worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.