Speelt behalve Simons zondag nog icoon z’n laatste match voor Club?

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

17 mei 2018 22:13 - Club Brugge speelt zondag een galawedstrijd op Jan Breydel tegen AA Gent. De 15de landstitel, maar ook het afscheid van Timmy Simons zullen centraal staan in deze wedstrijd. 

Verder is het algemeen geweten dat ook Diaby, Denswil, Limbombe en Clasie zondag mogelijk de laatste keer in actie zullen komen voor Blauw-zwart. De situatie rond Lior Refaelov blijft voorlopig onduidelijk. Hij heeft een contract tot medio 2019, maar als Club nog een transfersom wil ontvangen, zal de Israëliër in de komende transferperiode hoogst waarschijnlijk verkocht worden. Tenzij hij z’n lopende verbintenis uitdoet en op z’n 33ste na 8 jaar Club gratis vertrekt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.