‘Speler van Club op weg naar Premier League’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

15 mei 2018 20:42 - Over een dikke 2 à 3 maanden weten we hoe Club Brugge het nieuwe seizoen zal aanvatten. In de tussentijd zullen de nodige inkomende en uitgaande transfers plaatsvinden. 

Met José Izquierdo en Mathew Ryan spelen al twee ex-Bruggelingen bij Brighton in de Premier League. Vorig seizoen leek ook Stefano Denswil op weg naar die club. De interesse was zo concreet dat de Nederlandse verdediger zelfs ter plaatse de faciliteiten ging bekijken. Maar door de blessure van Benoit Poulain bleef hij uiteindelijk op Jan Breydel.

Volgens de Britse website Sport Witness toont Brighton opnieuw interesse in Denswil. Omdat de Nederlander een akkoord heeft met het Club-bestuur dat hij mag vertrekken, lijkt de kans zeer groot dat beide teams tot een overeenkomst zullen komen. Zo lijkt Brighton een beetje een Brugse zusterclub over het Kanaal te worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.