‘Speler van STVV gelinkt aan Club Brugge’

Wesley in conflict met scheidsrechter tegen STVV

24 mei 2018 22:18 - Club Brugge werd al in verband gebracht met Mats Rits, maar voor diezelfde positie op het middenveld wordt ook een andere naam genoemd. Het gaat om een speler van Sint-Truiden, de ex-club van trainer Ivan Leko. 

Alexis De Sart wordt zowel bij Club Brugge als Anderlecht genoemd en dat hij Belg is, speelt in zijn voordeel om voldoende binnenlandse spelers op het wedstrijdblad te plaatsen. “Het doet deugd dat mijn naam wordt genoemd bij twee van de grootste clubs in België. Mijn toekomst is momenteel nog onduidelijk. We wachten nu af wat STVV volgend seizoen van plan is. De rest laat ik over aan mijn management”, zegt de middenvelder in Sport/Voetbalmagazine.

De ex-speler van Standard ligt nog tot medio 2019 onder contract op STVV, maar de Japanse eigenaars kunnen wel een optie lichten waardoor hij langer aan de club verbonden blijft. Momenteel is het nog niet duidelijk welke plannen zij met hem hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.