Spijtige zaak: absolute uitblinker krijgt geen afscheidsmatch bij Club

Nakamba - Diaby - Cools - Dennis - Horvath - Limbombe

18 mei 2018 12:12 - Club Brugge speelt zondag zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen AA Gent. Het wordt een galamatch waarbij het afscheid van Timmy Simons centraal zal staan, maar ook enkele andere jongens gaan ons waarschijnlijk verlaten. 

Denswil en Diaby hebben een akkoord met het bestuur dat ze mogen vertrekken en ook Limbombe lijkt niet te houden na een erg succesvol seizoen. Jammer genoeg weet Het Laatste Nieuws dat de flankspeler niet fit zal geraken voor de partij van zondag. Daardoor krijgt hij dus geen afscheidswedstrijd.

Limbombe staat in de belangstelling van Olympique Lyon en enkele andere niet nader genoemde clubs uit de Premier League en de Bundesliga. Er is ook goed nieuws: Diaby raakt waarschijnlijk wel speelklaar en krijgt op die manier wel een gepast afscheid. Al liet de Malinees onlangs uitschijnen dat hij gelukkig is in Brugge en de Champions League hem misschien nog wel tot de winter op Jan Breydel kan houden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.