Standard richt vizier op doelwit Club en Anderlecht

Michel Preud'homme met brede glimlach

29 mei 2018 10:24 - Standard won afgelopen seizoen de beker en eindigde tweede in Play-Off 1, het wordt dus een hele uitdaging voor Michel Preud’homme om beter te doen dan Ricarda Sa Pinto. Daarom wil onze ex-coach niks aan het toeval overlaten en hoopt hij de kern gevoelig te versterken. 

Anderlecht hoopt met Newcastle via Sels de terugkeer van Chancel Mbemba te kunnen bewerkstelligen en ook Club Brugge heeft interesse in de verdediger, die gecharmeerd zou zijn door de optie om Champions League te spelen.

Maar volgens Het Nieuwsblad heeft ook Standard een oogje op Mbemba. Hij zou al met Preud’homme gesproken hebben en de aanwezigheid van zijn landgenoten Luyindama en Mpoku kunnen mogelijk een doorslaggevende rol spelen. Het hele verhaal hangt echter wel samen met het feit of Anderlecht een deal kan sluiten met Newcastle over én Sels én Mbemba.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.