‘Sterkhouder Club Brugge 3 wedstrijden out en mist Anderlecht’

Limbombe - Vanaken (Club Brugge - AZ)

06 mei 2018 08:55 - Het ziet er naar uit dat Club Brugge deze middag tegen Anderlecht niet in z’n allersterkste opstelling zal kunnen aantreden. Jullie konden eerder al lezen dat Anthony Limbombe twijfelachtig was en de verwachting is dat hij niet in actie zal komen in de topper. 

De flankspeler sloeg de training van vrijdag over met last aan de voet en trok naar het ziekenhuis. Het Laatste Nieuws weet dat een scan geen goed nieuws bracht, want volgende de medische staf is Limbombe 10 dagen buiten strijd en mist hij de wedstrijden tegen Anderlecht, Charleroi en Standard.

Opvallend is dat Club Brugge zaterdag de selectie bekendmaakte voor de clash met Anderlecht en daar stond Limbombe gewoon bij de voorlopige 23 namen. De rest van de kern: Horvath, Gabulov, Gabriel, Denswil, Mechele, Scholz, Poulain, Mitrovic, Tomecak, Decarli, Cools, Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe, Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Dennis, Diatta.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.