‘Transfer Van Crombrugge van de baan: Club wil topdoelman’

Ethan Horvath (Club Brugge - Standard)

18 mei 2018 07:56 - Club Brugge speelde dit seizoen met 5 doelmannen en dat is toch wel van het goede te veel. Daarom wil Blauw-zwart voor volgend seizoen een betrouwbare eerste keeper aantrekken. 

Volgens de Franstalige krant La Capitale had Club zelfs al een voorakkoord met Eupen en Hendrik Van Crombrugge over een transfer, maar de doelman van de Panda’s geeft eigenlijk de voorkeur aan een transfer naar Standard, indien mogelijk.

Het Laatste Nieuws weet ondertussen dat het Brugse bestuur die piste verlaten heeft en in het buitenland speurt naar een grote naam met ervaring, die met Club de groepsfase van de Champions League kan aanvatten. Ethan Horvath blijft als tweede doelman. Gabulov, Hubert en Vermeer (gehuurd van Feyenoord) mogen vertrekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.