Uitblinker Club stelt fans gerust: “Ik kijk uit naar Champions League”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

30 mei 2018 21:40 - Na een topseizoen zijn er altijd spelers die in de belangstelling staan van buitenlandse clubs en andere oorden opzoeken. Zo weten we dat het erg moeilijk wordt om Denswil, Diaby en Limbombe te houden. 

Ook Marvelous Nakamba is erg gegeerd in Europa, maar hij gaat geen stappen overslaan in zijn carrière. “De Champions League wordt een geweldige ervaring. Elke voetballer hoopt ooit in die competitie te kunnen aantreden. Volgend seizoen krijg ik die kans en ik zal alles geven”, aldus de middenvelder aan de Zimbabwaanse website NewsDay.

“In mijn eerste jaar bij Club meteen de titel pakken, geeft enorm veel vertrouwen toe naar het volgende seizoen. Dat ik een belangrijke rol had, maakt mijn bijdrage alleen maar groter.”

Nakamba liep overigens een blessure op tijdens de kampioenenmatch in Standard, waardoor hij 3 weken aan de kant staat en de Cosafa Cup met Zimbabwe aan zich voorbij moet laten gaan. Hij incasseerde een harde trap tegen de zijkant van de knie en houdt verplicht rust.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.