Vanaken heeft dol plan: “Nu gaan we een week feesten”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

13 mei 2018 20:23 - Hans Vanaken was dit seizoen samen met Ruud Vormer wellicht de meest beslissende speler bij Club Brugge en ook op Sclessin had hij weer zijn aandeel in het Brugse doelpunt. De middenvelder heeft wilde plannen voor het titelfeest.

“We wisten dat het heel moeilijk zou worden. Standard startte furieus, maar dan – bewust? – wat gas terug. In de tweede helft was het een zuivere uitputtingsslag en we zijn staande gebleven”, reageert Vanaken bij Het Laatste Nieuws.

“We hebben een volwassen partij gespeeld, en dat was nodig tegen dit Standard. Het is zeker niet evident om hier een punt komen pakken. Nu gaan we een week feesten. Ik ben ongelooflijk fier dat ik Club aan de zege heb kunnen helpen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.