Vanaken voor altijd in Brugge? “Komt hier best tot zijn recht”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

19 mei 2018 09:10 - Hans Vanaken werd recent verkozen tot Profvoetballer van het Jaar en heeft een groot aandeel in de titel van Club Brugge. Toch blijft het redelijk stil rond de bijna 26-jarige spelmaker op de transfermarkt. 

“Je weet dat de Engelse of Duitse topclubs niet voor hem komen, en dan kom je bij de middenmoters uit. Past zijn stijl bij zulke clubs? Dat denk ik niet. Vanaken komt het best tot zijn recht in een dominante ploeg”, vertelt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg.

“Of hij klaar is voor de stap hogerop moet hij zelf uitmaken. Ik denk dat hij beter in Brugge kan blijven. Hier is hij de gevierde man en dat zijn allemaal dingen waar hij rekening mee moet houden.” Vanaken zelf gaf eerder ook al aan tevreden te zijn als hij een mooie langdurige carrière op Jan Breydel kan uitbouwen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.