Vanhaezebrouck kan zondag mogelijk rekenen op verrassende naam

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

02 mei 2018 18:31 - Anderlecht speelt op Jan Breydel zijn allerlaatste troeven uit in de titelstrijd. De Brusselaars hebben voorin weinig weelde, maar kunnen mogelijk rekenen op een verrassende naam voor de clash van zondag. 

Lukasz Teodorczyk is nog altijd in Polen na het onverwachte overlijden van zijn broer en diens vervanger Silvère Ganvoula bleek nog geen voltreffer. Hein Vanhaezebrouck kreeg echter goed nieuws van de medische staf, want Henry Onyekuru speelde een uur met de beloften tegen Standard (2-2) en kreeg groen licht voor de match van komend weekend.

Het blijft natuurlijk zeer de vraag of Vanhaezebrouck de Nigeriaan al meteen gaan opnemen in zijn kern, maar aangezien Paars-wit over bijzonder weinig aanvallende opties beschikt, groeit de kans met de dag dat Onyekuru zal geselecteerd worden. De aanvaller liep op 22 december in de wedstrijd tegen z’n ex-club Eupen een zware knieblessure op en moest daarna onder het mes.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.