Vanhaezebrouck over strafschopfase met Vanaken: “In België gaat men wel heel snel liggen”

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

09 mei 2018 07:36 - Club Brugge had zondag een duidelijke strafschop moeten krijgen na een fout van Gerkens op Vanaken in de zestien meter. Ondertussen komt Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck nog eens terug op de wedstrijd en alle commotie achteraf. 

“Al het hele seizoen zijn er problemen. Wel, dan ben ik verbaasd dat er meteen reactie komt nu Club eens benadeeld wordt, terwijl het dit seizoen ook al vaak bevoordeeld werd”, zegt Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

“Dat contact tussen Gerkens en Vanaken kon misschien anders beoordeeld worden, maar in België gaat men wel héél snel liggen als er contact is. Behalve mijn spelers dan.”

Of hij nog gelooft in de titel? “Als wij een punt pakken tegen Standard en Club wint, is het over. Anderzijds zou een gelijkspel niet dramatisch zijn, want dan houden we Standard op afstand voor plek twee. Dat blijft ons voornaamste doel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.