Vanhaezebrouck sneert naar Club: “Waren drie van de vier keer duidelijk beter”

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

26 mei 2018 07:10 - Hein Vanhaezebrouck kende bij Anderlecht een teleurstellend seizoen en kreeg Paars-Wit niet verder dan een derde plaats. Het finishte op zes punten van Club Brugge, en dan werden de punten nog gehalveerd.

Desondanks vond Vanhaezebrouck zijn ploeg dit seizoen niet per se minder dan Club. “We speelden dit seizoen vier keer tegen elkaar en drie keer waren we duidelijk beter”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

De vierde keer won Club wel met historische 5-0-cijfers, maar ook dat vond hij niet zozeer de verdienste van Blauw-Zwart. “Ik noem dat deels ‘onmacht’. De mensen gaan nu zeggen: ‘Het is weer zijn schuld niet’, maar als je een halfuur controleert – Club creëerde helemaal niks – en Hanni mist dé kans op 0-1, en plots valt alles in elkaar… – dan stá je daar, hé.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.