Vanhaezebrouck twijfelt nu al aan scheidsrechters Club-Anderlecht

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

04 mei 2018 21:01 - De wedstrijd is nog niet begonnen of Hein Vanhaezebrouck heeft al zijn bedenkingen over de scheidsrechter voor zondag tijdens Club Brugge-Anderlecht. Bovendien wijst hij ook met een beschuldigende vinger naar de fans van Blauw-zwart.

Lawrence Visser is de hoofdscheidsrechter en Frederik Geldhof zal fungeren als vierde man. “Ik denk dat Visser de eerste match van Club Brugge tegen Racing Genk in Play-Off 1 gefloten heeft. Daar is op het einde van de match een penalty gefloten maar niet door hem. Maar door de vierde ref. Vanop 50 meter. Dat is héél goed gezien zou ik zeggen. Toevallig is hij ook zondag de vierde ref. En toevallig was hij ook de vierde ref die tijdens Gent-Standard vanop 50 meter de catchgreep op Gigot niet heeft gezien. Dus daar stel ik mij wel wat vragen bij inderdaad”, aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Ook de fans van Club Brugge krijgen een veeg uit de pan. “Het is op Club Brugge. We kennen allemaal de druk die de supporters daar leggen op de tegenstander, op de scheidsrechter, op de vierde ref… Dat speelt allemaal mee, waardoor dingen vaak een keer de andere kant opgaan. Dat hoort er nu eenmaal bij.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.