Vanhaezebrouck weet het ook al: “Club Brugge is kampioen”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

11 mei 2018 18:01 - Sinds donderdag heeft Club Brugge alvast een concurrent minder voor de titel, want Anderlecht is uitgeschakeld in de race na een 1-3-thuisnederlaag tegen Standard. De Rouches zijn zo nog de enigen die Club van het kampioenschap kunnen houden, maar Club heeft wel een voorgift van vier punten.

Hein Vanhaezebrouck vindt dan ook dat Club nu al gefeliciteerd kan worden met de titel. “Club heeft gewonnen in Charleroi, dus Club Brugge wordt kampioen. Het enige wat nog open ligt, is de tweede plaats”, vertelt de trainer van Anderlecht aan L’Avenir.

Hij denkt wel dat Club het hem dit weekend onrechtstreeks moeilijk zal maken. Anderlecht speelt zondag op AA Gent. “Gent zal zijn laatste troeven uitspelen, want volgende week moeten ze naar Brugge. En zelfs als Club al kampioen is, zullen ze die match niet laten schieten gezien hun relatie met de Gentse supporters. En Gent heeft ons al geklopt in de heenwedstrijd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.