Vanlerberghe is op weg naar deze eersteklasser

05 mei 2018 10:13 - Jordi Vanlerberghe lijkt na één seizoen bij Club Brugge alweer te zullen vertrekken. De speler kwam vorige zomer over van KV Mechelen, maar kreeg weinig kansen van trainer Ivan Leko.

Volgens L’Avenir wil KV Oostende hem graag overnemen. Dat komt door de aanstelling van Gert Verheyen als hoofdtrainer volgend seizoen, die de speler nog goed kent van bij de nationale U19. Of het tot een definitieve transfer zal komen of alleen een uitleenbeurt, is nog niet helemaal duidelijk. Beide opties zijn mogelijk.

Vanlerberghe kwam oorspronkelijk als middenvelder naar Blauw-zwart, maar op die positie was de concurrentie te groot. Hij kreeg ook eens z’n kans rechts in de verdediging, maar maakte op Standard geen goede beurt en verdween daarna definitief uit de ploeg. Als het van KV Oostende afhangt, zal de transfer snel worden afgerond.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.