Verhaeghe komt met opvallend weetje over Timmy Simons

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

23 mei 2018 18:00 - Club Brugge pakte zijn 15de landstitel en deed dat met een 41-jarige krijger in de kern: Timmy Simons. De middenvelder nam afscheid van het professionele voetbal, maar gaat misschien nog op een lager niveau verder spelen, in combinatie met een job bij Blauw-zwart

Simons was dinsdagavond samen met voorzitter Bart Verhaeghe te gast bij Van Gils & Gasten op één. Daarin bleek dat Timmy makkelijk nog een extra seizoen zou kunnen meedraaien op het hoogste niveau. “Bij de fysieke testen behoorde Timmy dit seizoen nog steeds in de top-tien van de beste spelers, tussen plaats vijf en tien. Hij is een legende van Club Brugge”, aldus Verhaeghe.

“Vergeet niet dat Timmy dit seizoen niet veel gespeeld heeft, maar het feit dat hij erbij was en de jonge jongens vertrouwen heeft gegeven en hen heeft gepusht om op training beter te doen dan hem, heeft ertoe geleid dat we de titel gehaald hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.