Verheyen heeft bij KVO andere mening dan Coucke: “Strookte niet met hoe ik het zie”

Gert Verheyen (analist)

24 mei 2018 18:25 - Vanaf volgend seizoen gaat Gert Verheyen aan de slag als hoofdtrainer bij KV Oostende met Franky Van der Elst als assistent. De ex-Bruggelingen zullen een nieuwe wind proberen laten waaien na het vertrek van voorzitter Marc Coucke naar Anderlecht. 

“Velen denken dat het na het vertrek van Marc Coucke bergaf zal gaan, maar wij geloven integendeel dat het beter kan op vele vlakken”, zegt Verheyen aan Sporza. “Onder hem is de club natuurlijk enorm geëvolueerd. Maar de manier waarop de spelersgroep samenleefde, strookt niet met hoe ik het zie. Op het vlak van mentaliteit is er heel wat marge om te verbeteren.”

“Ik wil bezieling in de groep krijgen. Dat moet op het veld te zien zijn, maar dat heeft ook te maken met hoe je de hele week voor de wedstrijd leeft. Vanaf dag één zal ik elke speler op zijn plichten wijzen en uitleggen waar we naartoe willen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.