(VIDEO) – Herbeleef het kampioenschap met dit prachtige filmpje

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

14 mei 2018 15:02 - Na een mooie wedstrijd op Standard pakte Club Brugge gisterenavond de 15de landstitel uit de geschiedenis. Een 1-1 gelijkspel was daarvoor voldoende. Meteen na het laatste fluitsignaal volgden de emoties elkaar op. 

ClubTV maakte een video van meer dan 4 minuten over die prachtige apotheose zondag op Sclessin.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.