(VIDEO) – Precies 26 jaar geleden pakte Club zijn 8ste landstitel

Hugo Broos (trainer)

17 mei 2018 14:41 - Op 17 mei 1992 won Club Brugge op de 33ste en voorlaatste speeldag in de hoogste klasse met 3-2 tegen KV Mechelen, meteen goed voor de 8ste landstitel uit de geschiedenis. Herbeleef hier die dag dankzij de wedstrijdenbeelden op YouTube.

Met dank aan FCB Tube voor de beelden:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.