(VIDEO) – Wat wil deze vrouw van Ruud Vormer?

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

17 mei 2018 20:05 - Club Brugge trainde vandaag voor de eerste keer sinds het zondagavond de titel veroverde in Luik. De kern kreeg van trainer Ivan Leko maar liefst drie dagen vrij en gaat nu rustig de laatste wedstrijd in Play-Off 1 van zondag tegen AA Gent voorbereiden. 

Voor de spelers het trainingsveld opstapten kregen ze applaus van een paar honderd fans die waren opgedaagd, maar één journaliste gedroeg zich ook wel heel opvallend in de buurt van Ruud Vormer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.