VIDEO: Zo verloopt Brugse titelviering op de Markt

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

21 mei 2018 16:06 - Club Brugge zet vandaag het orgelpunt op een knap seizoen, want vandaag viert het zijn vijftiende landstitel met een spetterend feest op de Markt in de Brugse binnenstad. De feestelijkheden werden om 15u30 helemaal ingezet.

De Markt is ondertussen al helemaal volgelopen met supporters en de Brugse politie roept dan ook om niet meer naar het titelfeest af te zakken. Gelukkig kan je het wel nog allemaal volgen via deze stream van Focus/WTV:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.