Vormer maakt debuut voor Oranje

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

31 mei 2018 23:42 - Ruud Vormer heeft donderdagavond zijn debuut voor het Nederlands elftal gemaakt. Onze middenvelder viel meteen na de pauze in tijdens de oefenpot tegen Slovakije. 

De wedstrijd ging door in de City Arena in Trnava. Nemec bracht de Slovaken al na 8 minuten op voorsprong op assist van Hamsik. Tijdens de rust kwam Vormer in het veld voor Donny van de Beek. Net voor het uur lukte Promes de gelijkmaker op aangeven van Depay.

Nederland speelde een matige wedstrijd, maar toch waren de fans positief over Ruud Vormer. Ze zagen in hem het enige lichtpuntje van de partij en vinden dat bondscoach Ronald Koeman in de toekomst niet anders kan dat hem bij de selectie te houden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.