Vormer neemt Club alweer op sleeptouw: “Op Standard gewoon vol voor de zege gaan”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

10 mei 2018 20:23 - Club Brugge heeft in Charleroi zijn missie volbracht door met 1-3 te winnen, maar dat verliep wel moeizaam. Pas in de tweede helft ging Blauw-Zwart op en over de Zebra’s. Met een heerlijke vrije trap nam Ruud Vormer voor de zoveelste keer Club op sleeptouw.

Halfweg zag het er nochtans benard uit bij 1-0. “Dat was erg ongelukkig. Maar de coach, Timmy en ik hebben duidelijk gemaakt dat we moesten winnen. Ik ben blij dat mijn vrije trap dat wat gemakkelijker heeft gemaakt”, reageert Vormer bij Proximus 11.

“het is altijd moeilijk voetballen hier. Al vind ik niet dat we de eerste helft onderlagen. Krépin en Wesley missen gewoon de kansen. Dan denk je wel even: het wordt weer hetzelfde verhaal. Maar we hebben prachtig teruggevochten.”

Zondag kan Club de titel veroveren met een punt op het veld van Standard. “We moeten gewoon vol voor de overwinning gaan”, is Vormer echter ambitieus. “Ook al verloren we daar voor de beker (4-1), met deze ploeg moet dat lukken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.