Vormer over Refaelov: “Met hem in de ploeg kan ik me aanvallend minder uitleven”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

05 mei 2018 17:35 - In Gent en Anderlecht kreeg Lior Refaelov een basisplaats van trainer Ivan Leko, maar beide duels gingen jammer genoeg met 1-0 verloren. Daarvoor tegen Genk benutte de Israëliër in de toegevoegde tijd een strafschop die drie belangrijke punten opleverde. 

Door de basisplaats voor Refaelov verdween Wesley elke keer uit de ploeg en stond Diaby alleen in de spits. Dat had ook z’n gevolgen voor Ruud Vormer op het middenveld. “Met Rafa hebben we een man extra op het middenveld en moet ik veel meer verdedigen. Maar ik heb mijn vrijheid nodig, ik moet mij aanvallend kunnen uitleven. Zo ben ik het sterkst”, aldus de Nederlander in La Dernière Heure.

Na De Gouden Schoen had Vormer het even moeilijk, maar hij is ondertussen weer helemaal de oude. “Ik heb me mentaal opnieuw moeten herlanceren en ben beginnen werken als een gek. Zo ben ik erin geslaagd op mijn zelfvertrouwen terug te winnen.”

Wat Vormer verwacht van de topper zondag tegen Anderlecht? “De vorige keer hebben ze hier met 5-0 verloren. In Jan Breydel hebben ze schrik van ons. Dat zal zeker in hun hoofd spelen. Maar langs de andere kant zullen enkele jongens door die 5-0 wel gemotiveerder zijn”, besluit onze nummer 25.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.