Vormer wil schitteren bij Oranje: “Hopelijk blijft het niet bij één keer”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

27 mei 2018 08:25 - Ruud Vormer mag in tegenstelling tot de meeste van zijn ploegmaats nog niet op vakantie vertrekken, want de aanvoerder moet zich eerst nog melden bij Oranje. Het is voor de 30-jarige zijn eerste selectie, tegen Slowakije (31 mei) of Italië (4 juni) kan hij zijn debuut maken voor Nederland.

Voor Vormer kwam de selectie als een verrassing. “Daarom heb ik in een interview ook gezegd: pak de jongere garde maar. Daar stond ik ook achter, want ik dacht: ‘die kans komt niet meer’. Maar je ziet hoe het kan gaan in de voetballerij. Toen de trainer me belde, dacht ik: ‘knop om en gaan’. Het is voor je land. Dat is een hele eer”, vertelt hij in Algemeen Dagblad.

“Ik ga lekker trainen en hoop een wedstrijdje te spelen. Ik ga mijn stinkende best doen. Meer kan ik niet doen. Ik hoop niet dat het bij één keer blijft. Ik ga het wél laten zien. Daarom ben ik hier. Ik kom hier niet voor joker.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.