Weinig hoop voor Anderlecht: “Ze maken geen schijn van kans in Brugge”

Brugse noordtribune (Club Brugge - Standard)

05 mei 2018 09:02 - Als Anderlecht zondag komt winnen op Jan Breydel, nadert het tot op 2 punten van Club en is in theorie nog alles mogelijk met nog 3 speeldagen te gaan. Maar de voetbalanalisten geven Paars-wit weinig hoop. Zo ook Hugo Broos en Marc Degryse. 

“Kansloos is veel gezegd, maar ik kan moeilijk geloven dat Anderlecht komt winnen. Als je normaal nadenkt, en met een béétje kennis van zaken, dan moet je toch concluderen dat Anderlecht geen schijn van kans maakt op de drie punten?”, aldus Hugo Broos, sportief directeur van KV Oostende, in Het Laatste Nieuws.

“Waarom niet met Markovic als ‘valse 9’ – zoals Hanni deed op Standard na Nieuwjaar? Markovic is snel…”, geeft Degryse een tip aan Vanhaezebrouck. “Ik geloof ook niet dat ze winnen, maar stel nu eens van wel. Dán wordt Club nerveus, hoor. En ze moeten nog náár Charleroi en náár Standard. Ik betwijfel of ze winnen op Sclessin als die hun dagje hebben.”

“Zelfs al wint Anderlecht zondag, ik zie ze ook geen 12 op 12 halen. Niet dít Anderlecht – wat mij betreft het zwakste Anderlecht sinds ik-weet-niet-hoelang. Anderlecht heeft niet genoeg kwaliteit om te komen winnen ‘à la Anderlecht'”, vult Broos nog aan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.