Woede bij Clubfans na veldbestorming: “Dat ze maar een stadionverbod krijgen”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

20 mei 2018 20:54 - Club Brugge mocht na de partij tegen AA Gent de kampioenenbeker van de Jupiler Pro League in ontvangst nemen, maar dat liep helaas niet zoals verhoopt. Ondanks een duidelijke oproep van de greenkeepers van Club voor de match om in de tribunes te blijven zitten, volgde toch een veldbestorming.

Het gedrag van een aantal van de fans in het Jan Breydelstadion zorgde voor wrevel bij heel wat andere supporters. Die lieten hun onvrede op Twitter ook duidelijk blijken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.