Zeker 3 uitgaande transfers: ‘Opvolger Limbombe al bekend’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

14 mei 2018 08:46 - Anthony Limbombe deed dan wel niet mee in de titelmatch van Club Brugge op Standard, hij is één van de belangrijkste spelers van het voorbije seizoen. Toch lijkt de flankspeler alweer op weg naar het buitenland. 

Limbombe maakte zoveel progressie dat hij zo goed als zeker niet meer te houden is voor Blauw-zwart. Het Laatste Nieuws weet dat hij net als Stefano Denswil en Abdoulay Diaby aan zijn laatste seizoen bezig is in Brugge.

Vincent Mannaert zal dus serieus aan de bak mogen op de transfermarkt komende zomer. “Maar als Limbombe effectief vertrekt staat met Krépin Diatta zijn opvolger al klaar”, schrijft de krant nog. De Senegalees bewees de voorbije matchen over het nodige talent te beschikken om uit te groeien tot de opvolger van Izquierdo en Limbombe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.