Zowel stad als Club lopen niet van stapel en plannen niets

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

12 mei 2018 22:54 - Club Brugge kan zondag de titel pakken in Luik als het een puntje raapt tegen eerste achtervolger Standard. Als het lukt, zal dat niet meteen leiden tot een groot en gepland feest in Brugge. 

Omdat Club nog vol aan de bak moet tegen Standard wil niemand te vroeg juichen. Er zal geen groot scherm komen in Brugge en er zijn geen festiviteiten gepland voor zondagavond. Het feestje zal dan waarschijnlijk plaatsvinden rond de thuiswedstrijd op de laatste speeldag tegen AA Gent.

Wat als het zondag toch raak is in Luik? “We zullen dan bekijken en doen wat mogelijk is om samen te vieren. Luik is niet bij de deur, dus we hebben wat tijd”, aldus woordvoerder Kirsten Willem in Het Nieuwsblad.  Ongeveer 1.400 fans van Blauw-zwart zullen de match op Sclessin kunnen bijwonen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.