Zware kritiek voor Vanhaezebrouck: ‘Hij heeft Anderlecht niets bijgebracht’

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

12 mei 2018 08:47 - Na de nederlaag tegen Standard toonde Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck zich van zijn slechtste kant. Hij maakte Ricardo Sa Pinto van Standard met de grond gelijk en zei dat hij allang geen collega meer voor hem is

“Hoe klein kun je zijn in de nederlaag? De uitval van Hein Vanhaezebrouck naar Standardcoach Sá Pinto is du jamais vu. Een straatvechter in de Marollen heeft meer klasse dan de coach van Anderlecht. Hein is een frustraat vol zelfhaat. En dat moeten anderen bekopen”, schrijft Hugo Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws.

“Hij heeft Anderlecht niets bijgebracht. In Neerpede hoeft geen klaagmuur meer te worden opgericht, die is Vanhaezebrouck zelf. Het zijn altijd de anderen die het verknoeien. Hijzelf slaapt met de lach der volmaaktheid.”

“Anderlecht heeft een zielige coach en dat is niet des Anderlechts. Een veredelde dorpsonderwijzer zonder grandeur die eerder doet denken aan een ingezakt puddingbroodje dan aan een klaroenstoot. Dat zijn provincialisme nu ook nog onbetamelijk is, schaadt de club.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.