‘Akkoord met nieuwe doelman heel dichtbij’

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

11 juni 2018 07:16 - Heel wat namen passeerden al de revue, maar Club lijkt eindelijk een doorbraak te kunnen forceren in het dossier van de doelmannen. Karlo Letica is eerste keuze om volgend seizoen tussen de palen te staan in het Jan Breydelstadion. 

De 21-jarige talentvolle doelman van Hajduk Split leek eerst nog te duur of een andere club te verkiezen, maar Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge hem overtuigd heeft van het het project met de Champions League om toch de stap te zetten. Met Hajduk zou een akkoord in de maak zijn van ongeveer 3 miljoen euro plus bonussen en een percentage op de doorverkoopsom.

De aanwezigheid van Letica’s landgenoten Ivan Leko en keeperstrainer Tomislav Rogic zijn een extra troef voor Blauw-zwart om de doelman binnen te halen. Trainer Leko speelde in het verleden zelf trouwens voor Hajduk Split.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.