Alleen Club Brugge geeft goede voorbeeld in JPL

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

20 juni 2018 23:58 - Het is weer een komen en gaan van spelers in de Jupiler Pro League. De clubs zitten niet stil en er wordt flink verhandeld naar binnen- en buitenland. 

Liefst 43 van de 56 inkomende transfers tot dusver in de Jupiler Pro League zijn buitenlandse spelers heeft Sport/Voetbalmagazine nageteld. Waasland-Beveren haalde 11 nieuwkomers waarvan amper 2 Belgen. Club kan met 60% het beste percentage voorleggen: 3 van de 5 nieuwelingen zijn landgenoten.

Blauw-zwart haalde de Belgen Mats Rits, Siebe Schrijvers en Clinton Mata (Angolees met Belgische paspoort) en voorts de Kroatische doelman Karlo Letica en de Nederlandse flankspeler Arnaut Groeneveld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.