‘Anderlecht geeft vol gas om Club te snel af te zijn voor drie spelers’

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

06 juni 2018 11:09 - Club Brugge heeft met Mats Rits tot dusver één nieuwe speler voor volgend seizoen aangetrokken, maar daar zal het zeker niet bij blijven. Zo ging Club de voorbije weken in een aantal dossiers de strijd aan met Anderlecht.

Maar de aartsrivaal doet er nu alles aan om Club te snel af te zijn in drie dossiers. Zo weet Het Laatste Nieuws dat Anderlecht probeert om de komst van Chancel Mbemba door te drukken. Het zou bijna een akkoord hebben met de speler en heeft het voordeel dat het ook Matz Sels wil binnenhalen, waardoor de onderhandelingen met Newcastle United makkelijker worden.

Maar ook Carlos Eduardo (Goias) en Landry Dimata (VfL Wolfsburg) blijven prioriteiten voor Anderlecht. De twee aanvallers werden de voorbije dagen ook aan Club gelinkt, maar Anderlecht wil hen koste wat het kost uit de handen van Blauw-Zwart houden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.