Anderlecht geraakt in oefenpot niet voorbij amateurclub

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

25 juni 2018 13:48 - Anderlecht heeft zich afgelopen weekend niet van z’n sterkste kant laten zien: in een oefenwedstrijd bij KSK Heist uit de eerste amateurreeks kwamen de Brusselaars niet verder dan een 1-1 gelijkspel. 

Vrijdagavond won Anderlecht met 1-0 tegen RWDM dankzij een goal van Dimata. Zaterdagavond bleef het steken op 1-1 bij Heist. Amuzu bracht Paars-wit voor de pauze op voorsprong. Na rust speelde Anderlecht erg zwak en lukte Heist via Tambeur de gelijkmaker.

Een greep uit de spelers die voor Anderlecht in actie kwamen tegen Heist: Boeckx, Sa, Obradovic, Najar, Trebel, Lokonga, Kayembe, Abazaj, Ganvoula, Amuzu, Saelemaekers, Makarenko, Kums, Sowah, Gerkens, Musona en Adzic. Landry Dimata ontbrak omdat hij een lichte blessure opliep tegen RWDM.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.