Anderlecht wou Schrijvers ook en Devroe geeft bizarre uitleg voor falen

27 juni 2018 17:10 - Weken na de transfer van Siebe Schrijvers naar Club Brugge heeft Anderlecht toegegeven dat ze ook geïnteresseerd waren in het jonge talent van KRC Genk. De Brusselaars visten uiteindelijk achter het net. 

Algemeen manager Luc Devroe komt wel met een heel vreemde uitleg waarom Anderlecht niet doordrukte voor Schrijvers: “Brugge roert zich en wil ook Belgisch kopen gezien de verplichting van zes Belgen op het scheidsrechtersblad. Ook wij hebben met Siebe Schrijvers gesproken, maar hij was duur en intussen is Trossard het niveau van Schrijvers overstegen”, zegt hij daarover in Het Laatste Nieuws.

We begrijpen daar vooral uit dat Schrijvers te duur was voor Anderlecht of liever voor Brugge speelt. Wat Leandro Trossard daarmee te maken heeft of waarom het van belang is dat Trossard het niveau van Schrijvers overstegen is, zien we geen logische verklaring voor. Of heeft Anderlecht misschien een poging gedaan om Trossard weg te halen in Genk? Dan zijn ze daar alvast ook in mislukt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.