Bart Verhaeghe: “Club Brugge is uitgegroeid tot beste ploeg van het land”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

09 juni 2018 11:15 - Club Brugge pakte afgelopen seizoen de titel en dat was dubbel en dik verdiend na een prachtig parcours in de reguliere competitie. Alleen in Play-Off 1 kwam Blauw-zwart nog even onder druk na een achterstand bij Charleroi, maar dat werd na de pauze rechtgezet. 

“Als ik maandag voor de interland tegen Costa Rica in Brussel Oscar Duarte tegen het lijf loop, zal me dat trots maken. Dat wil zeggen dat Club het goed doet. En we doen het ook goed. Toen ik zeven jaar geleden bij Club begon, was het onze ambitie om uit te groeien tot de beste ploeg van het land. Vandaag zijn we dat ook, vóór die ploeg uit Brussel”, wordt onze voorzitter geciteerd in Het Laatste Nieuws.

Club Brugge won sinds 2015 maar liefst 2 titels, 1 beker, was 1 keer verliezend finalist, haalde de kwartfinales van de Europa League en speelt in eigen huis voor altijd minimum 25.000 toeschouwers.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.